Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Επιχειρησιακή ετοιμότητα για τη βατότητα του οδικού δικτύου στο Μαλεβίζι

Παρασκευή, 03/01/2020

Σε πλήρη ανάπτυξη ο μηχανισμός του Δήμου

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα σε πολλαπλά σημεία, βρίσκονται οχήματα έργου του μηχανισμού πολιτικής προστασίας του Δήμου Μαλεβιζίου, για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό προκύψει λόγω της επιδείνωσης του καιρού. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη βατότητα του οδικού δικτύου, ειδικά στον ορεινό όγκο,  όπως στην ευρύτερη περιοχή του Κρουσώνα, όπου έχουν σημειωθεί χιονοπτώσεις.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αποφεύγοντας τις μετακινήσεις, ειδικά σε ώρες και περιοχές αιχμής των καιρικών φαινομένων.

Στις ορεινές περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου, λόγω των χιονοπτώσεων, έχουν από την πρώτη στιγμή ενημερωθεί οι κτηνοτρόφοι για τη φροντίδα του ποιμνίου τους, με την εξασφάλιση των απαραίτητων ποσοτήτων ζωοτροφών.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 03/01/2020

Top