Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Σε επιφυλακή ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Μαλεβιζίου

Παρασκευή, 27/12/2019

Πλήρης ετοιμότητα προσωπικού και μηχανημάτων

Σε επιφυλακή και πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Μαλεβιζίου ενόψει της αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού όπως προβλέπεται από το βράδυ του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει ήδη εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού και οι υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου, υπό το συντονισμό και την εποπτεία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιώργου Πετούση, βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα εν όψει των έντονων φαινομένων. Ήδη έχουν τεθεί σε επιφυλακή εκτός από τα μηχανήματα έργου του Δήμου, ιδιωτικά μηχανήματα που έχουν καταγραφεί προς συνδρομή στο πλαίσιο του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που έχει πρόσφατα συστήσει ο Δήμος Μαλεβιζίου. Ενήμεροι είναι, επίσης, οι κατά τόπους Πρόεδροι των  Συμβουλίων Κοινοτήτων Μαλεβιζίου.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αποφεύγοντας τις μετακινήσεις, ειδικά σε ώρες και περιοχές αιχμής των καιρικών φαινομένων. Ειδικά για τις ορεινές περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου, όπου αναμένονται χιονοπτώσεις, παρακαλούνται οι κτηνοτρόφοι να έχουν φροντίσει για το ποίμνιό τους, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες ποσότητες ζωοτροφών.

Σε κάθε περίπτωση, σε περίπτωση δήλωσης προβλήματος παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 6936778800.

Περισσότερες οδηγίες σχετικά με τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας από τα καιρικά φαινόμενα μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 27/12/2019

Top