Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Συντονίζει δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ο Δήμος Μαλεβιζίου

Πέμπτη, 12/12/2019

Με στολές εργασίας ενισχύθηκε το προσωπικό καθαριότητας Μαλεβιζίου

Δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συντόνισε ο Δήμος Μαλεβιζίου με επιχειρήσεις της περιοχής, μέσω της οποίας το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου προμηθεύτηκε στολές εργασίας. Μάλιστα, καθένας από τους συνολικά 37 οι υπαλλήλους που εργάζονται στο Τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμου Υλικού της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Μαλεβιζίου παρέλαβε από δυο στολές εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Μαλεβιζίου ευχαριστεί για την ευγενική συμβολή τους τις παρακάτω επιχειρήσεις: S-M Χαλκιαδάκης, Τζωράκης, Κουβίδης (ηλεκτρολογικό υλικό), Βατσινάς, Περνιετάκης (Pepsi), Αφοί Βαρδαλαχάκη (Λιοντομήτσος), Μαρής (Leader).

Στόχος της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου για το επόμενο διάστημα είναι να αναπτύξει ολοκληρωμένο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) σε συνεργασία με το σύνολο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Μαλεβίζι. Πρόκειται για διαδικασία με απώτερο σκοπό τη χάραξη στρατηγικών κατευθύνσεων ΕΚΕ, που θα αποτελέσουν τη βάση, προκειμένου να δίνονται διέξοδοι και πρακτικές λύσεις για την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας. Στόχευση της Δημοτικής Αρχής είναι τομείς όπως η Κοινωνική Πολιτική, η Παιδεία, το Περιβάλλον και ο Τουρισμός να τεθούν σε πρώτο πλάνο.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 12/12/2019

Top