Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Γάζι: Ειδικός εξοπλισμός πλύσης πεζοδρομίων επιστρατεύτηκε από το Δήμο Μαλεβιζίου

Παρασκευή, 18/10/2019

 Ολονύκτιες ήταν οι εργασίες βαθύ καθαρισμού και πλύσεως των πεζοδρομίων στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι, στις οποίες προχώρησε η Τοπική Κοινότητα με πρωτοβουλία του Προέδρου Βαγγέλη Παρασύρη. Μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Γαζίου συμμετείχαν στον ειδικό καθαρισμό που διήρκησε από τα μεσάνυχτα έως και τις πρωινές ώρες.

Με τη διάθεση ειδικού μηχανολογικού εξοπλισμού και την αρωγή του Στέφανου Βλασιάδη, πραγματοποιήθηκαν πλύσεις στα πεζοδρόμια της Ελευθερίου Βενιζέλου στο ρεύμα προς Άγιο Νικόλαο, από το ύψος της οδού Μακεδονίας έως το ύψος της οδού Παγωμένου. Απομακρύνθηκαν χρόνιες ακαθαρσίες και αποχρωματίστηκαν υλικά που είχαν διαφοροποιήσει την εικόνα των πεζοδρομίων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιδήμαρχος Πράσινης Ανάπτυξης, Καθαριότητας, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης του Δήμου Μαλεβιζίου Μιχάλης Αλμπαντάκης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης ευχαριστούν τους δημότες για την κατανόησή τους κατά τη διάρκεια των καθαρισμών. Οι καθαρισμοί θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες προκειμένου να εφαρμοστούν σε όλο το μήκος των πεζοδρομίων της Ελευθερίου Βενιζέλου. Στην κατεύθυνση αυτή παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες οχημάτων να αποφεύγουν τη στάθμευση δίπλα στα πεζοδρόμια, λόγω της πίεσης του νερού που εφαρμόζεται.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 18/10/2019

Top