Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Νέο Γήπεδο Ποδοσφαίρου στο Φόδελε – Υπεγράφη η σύμβαση

Τρίτη, 15/10/2019

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή νέου γηπέδου ποδοσφαίρου στο Φόδελε. Το έργο, που ενισχύει την τοπική κοινότητα Φόδελε με νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, έχει προϋπολογισμό μελέτης 915.000€. Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το κληροδότημα Μελισσείδη. Τη σχετική σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Παρόντες ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πετούσης και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Φόδελε Χαράλαμπος Παντερής.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, Μενέλαος Μποκέας: «Το Φόδελε αποκτά σύγχρονο χώρο άθλησης. Ανάσα ζωής για τα παιδιά και τους νέους της περιοχής. Στόχος μας ένα μοντέλο ισόρροπης αθλητικής ανάπτυξης, που θα βασίζεται σε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για τη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό στο Μαλεβίζι. Για τη στήριξη ενός τέτοιου μοντέλου είναι απαραίτητη η δημιουργία κατάλληλων υποδομών και η βελτίωση των υφιστάμενων».

Το έργο προβλέπει την κατασκευή αγωνιστικού χώρου με συνθετικό χλοοτάπητα, χώρου προθέρμανσης των αθλητών, καθώς και ισόγειου μεταλλικού κτιρίου εμβαδού 175τ.μ. Το κτίριο περιλαμβάνει αποδυτήρια με αντίστοιχα WC, ντους, Γραφείο Διαιτητών, Ιατρείο, Γραφείο Τοπικής Ομάδας, WC ανδρών, γυναικών και ΑμεΑ.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 15/10/2019

Top