Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Τρίτη, 24/09/2019

Γάζι 20-9-2019
Αριθ. Πρωτ.:19195
Αριθμ. Πρόσκλησης :17

Tην Τρίτη  24-09-2019 και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου θα γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση για τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ

Ανακοινώσεις – αιτήσεις – αναφορές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) που αφορά το έργο με τίτλο: «ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ Σ.Ρ. – ΑΤΤΙΚΗ – ΚΡΗΤΗ (ΚΟΡΑΚΙΑ)» – ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 3.10.3 ΤΟΥ PCI “ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΤΗΡΙΟΣ ΑΓΩΓΟΣ”.
  2. Έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης με τo Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,  υπό την επωνυμία “Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης” (ΕΚΕΤΑ), για την συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα WiFi4EU,ορισμός εκπροσώπου του Δήμου, με τον αναπληρωτή του, στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης αυτής και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης  αυτής.
  3. Τροποποίηση Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2019 (παρ. 8 άρθρο 2 Π.Δ. 185/07 (ΦΕΚ 221/12.09.2007 τεύχος Α’).

 Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

(δια του Αντιδημάρχου Γρηγορίου Φασουλάκη)

  1. Τροποποίηση των 13/2019 και 68/2019 αποφάσεων Δ.Σ. και αντικατάσταση αιρετών μελών στις κατά νόμο επιτροπές.
  2. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ».
  3. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (ΔΕΥΑΜ) ».
  4. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου «ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ (Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.) ».
  5. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου.
  6. Ορισμός μελών στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μαλεβιζίου.
  7. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου στις Γενικές Συνελεύσεις του Α.Κ.Ο.Μ.Μ. ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α.

 

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

(δια του Αντιδημάρχου Γρηγορίου Φασουλάκη)

  1. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού (Δέκατη τρίτη) του Δήμου οικονομικού έτους 2019 (193/2019 απόφαση Ο.Ε.).
  2. Ορισμός υπευθύνου λογαριασμών και υπόλογου διαχειριστή των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου Μαλεβιζίου που τηρούνται στην ΤΤΕ για την εξυπηρέτηση έργων ΠΔΕ.
  3. Ορισμός διαχειριστικής Επιτροπής κληροδοτημάτων Δήμου Μαλεβιζίου για την Δημοτική Περίοδο 2019-2023
  4. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης – σύμβασης επενδυτικού δανείου μεταξύ του Δήμου Μαλεβιζίου και του ΤΠ&Δ που αφορά την εκτέλεση του επενδυτικού έργου «Τμηματική κατασκευή συλλεκτήρα Σ5 και Σ7 της αντιπλημμυρικής προστασίας Γαζίου» ενταγμένο στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».
  5. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή των πρόσθετων πράξεων επί του 858/6-5-2019 δανειστικού συμβολαίου της Συμβολαιογράφου Ηρακλείου Ειρήνης Γερακιανάκη που αφορά στην χορήγηση στο Δήμο τοκοχρεολυτικού δανείου, για την εκτέλεση του επενδυτικού έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Μαλεβιζίου» ενταγμένο στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».
  6. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή συμβολαίου αγοράς ακινήτου εντός του οικισμού Φόδελε για την ανέγερση Πολιτιστικού Κέντρου.

 

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

(δια του Αντιδημάρχου Γεωργίου Πετούση)

  1. Επικαιροποίηση της με αριθμό 580/2015 απόφασης Δ.Σ. με θέμα «Επικαιροποίηση της με αριθμό 18/2011 απόφασης του Δ.Σ. : «Έγκριση Μεμονωμένων Πράξεων Εφαρμογής στα Εγκεκριμένα Σχέδια Πόλης του Δήμου Γαζίου (νυν Μαλεβιζίου) Ν.Ηρακλείου».
  2. Έλεγχος αθλητικών χώρων και παιδικών χαρών Δήμου Μαλεβιζίου.
  3. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της Σύμβασης μεταξύ της Α.Κ.Ο.Μ.Μ. –ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. και του ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, για την υλοποίηση του ενταγμένου έργου στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/Leader  : «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΡΦΩΝ».
  4. Εξουσιοδότηση  Δημάρχου για την υπογραφή της Σύμβασης μεταξύ της ΟΤΔ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και του ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, για την υλοποίηση του   έργου στο  τοπικό πρόγραμμα CLLD/Leader  : «ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΣ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ».
  5. Εξουσιοδότηση  Δημάρχου για την υπογραφή της Σύμβασης μεταξύ της ΟΤΔ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και του ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, για την υλοποίηση του   έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΣΟΓΕΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΜΟΥΔΙΟΥ» και την προμήθεια  «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΜΟΥΔΙ  (ΥΠΟΕΡΓΟ ΙΙ)».

 

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

(δια του Αντιδημάρχου Χαράλαμπου Κουτσογιάννη)

  1. Τροποποίηση και συμπλήρωση συστατικής πράξης Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Α΄Βάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Μαλεβιζίου».
  2. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Δήμου Μαλεβιζίου με την επωνυμία «Α΄ βάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Μαλεβιζίου».
  3. Τροποποίηση και συμπλήρωση συστατικής πράξης Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Β΄ Βάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Μαλεβιζίου».
  4. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Δήμου Μαλεβιζίου με την επωνυμία «Β΄ βάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Μαλεβιζίου».
  5. Ορισμός Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Μαλεβιζίου και παραγωγικών τάξεων, έτους 2019-2021.
  6. Έγκριση έναρξης διαδικασίας μίσθωσης ακινήτου για στέγαση του 3ου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας Δήμου Μαλεβιζίου.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 24/09/2019

Top