Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης και πιστοποίησης των παιδικών χαρών στο Μαλεβίζι – 250.000 ευρώ περίπου ο προϋπολογισμός

Παρασκευή, 02/08/2019

Τις εργασίες ανάπλασης και πιστοποίησης της παιδικής χαράς της πλ. Κατσαμάνη, στο κέντρο του Γαζίου, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό, ο Δήμαρχος είδε από κοντά τις εργασίες που εκτελούνται και εντάσσονται στο ευρύτερο πρόγραμμα ανάπλασης, προϋπολογισμού 247.974,80 ευρώ με χρηματοδότηση 203.000 ευρώ από το Φιλόδημος και 44.974,80 ευρώ από ίδια έσοδα του Δήμου Μαλεβιζίου. Στόχος των παρεμβάσεων, που περιλαμβάνουν τις παιδικές χαρές που βρίσκονται στο Πολύδροσο, στην Αμμουδάρα, στο Τσαλικάκι, στη Ροδιά, στην Αγία Πελαγία, στην Τύλισο και τον Κρουσώνα, είναι η ουσιαστική τους αναβάθμιση, καθώς και η πιστοποίησή τους.

Με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου αποσκοπεί στη δημιουργία σύγχρονων, λειτουργικών και ασφαλών χώρων παιχνιδιού και αναψυχής για τους μικρούς επισκέπτες, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Με τις προγραμματισμένες εργασίες, τοποθετούνται νέα δάπεδα ασφαλείας, καθώς και νέος εξοπλισμός, μελετημένος κατάλληλα στο να συμβάλλει στη νοητική, κινητική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών, έτσι ώστε η παιδική χαρά να αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία και αξία ως χώρος αγωγής για κάθε παιδί.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 02/08/2019

Top