Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ξεκίνησαν οι εργασίες στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας

Πέμπτη, 11/07/2019

Τις εργασίες κατασκευής των κόμβων της Αγίας Πελαγίας που μόλις ξεκίνησαν, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Συνοδευόμενος από την Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού Εύη Αποστολάκη και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππο Σαββάκη, ο Κώστας Μαμουλάκης παρακολούθησε τις εργασίες διαμόρφωσης των ραμπών εξόδου από τον ΒΟΑΚ που εκτελούνται στον κόμβο της Αχλάδας. Πρόκειται για τα έργα που λύνουν το σημαντικότατο πρόβλημα εισόδου και εξόδου στον πανέμορφο οικισμό και αναβαθμίζουν αισθητά τις συνθήκες ασφάλειας σε δυο σημεία του ΒΟΑΚ από τα οποία διέρχονται ετησίως πολλές χιλιάδες οχημάτων.
Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες – οι οποίες παρακολουθούνται από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών με τον Δήμο να συνεπικουρεί με κάθε διαθέσιμο τρόπο – θα διαρκέσουν 12 μήνες σύμφωνα με τη σύμβαση και περιλαμβάνουν την κατασκευή δυο κόμβων, έναν στην ανατολική πλευρά της Αγίας Πελαγίας που θα καλύψει σε μήκος 650 μ. του ΒΟΑΚ κι έναν δεύτερο στη δυτική πλευρά, στο ύψος της Αχλάδας, μήκους 1000 μ.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά που αισθάνομαι, βλέποντας ένα έργο που αποτέλεσε πρωτεύοντα στόχο της Δημοτικής μας Αρχής από το 2011 που αναλάβαμε, να αρχίζει να υλοποιείται. Αυτή η εξέλιξη μας γεμίζει και ικανοποίηση, αφού εκατοντάδες ώρες δουλειάς, δεκάδες συσκέψεις σε Ηράκλειο και Αθήνα και αμέτρητες επαφές, απέδωσαν καρπούς. Σε ό,τι μας αφορά για το υπόλοιπο της θητείας μας, δεσμεύομαι να παρακολουθούμε το έργο από κοντά έτσι ώστε να αποφύγουμε πιθανές τεχνικές αστοχίες, με σκοπό οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αγίας Πελαγίας να μπορούν σύντομα να κινούνται από και προς τον οικισμό με την μέγιστη ασφάλεια».

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 11/07/2019

Top