Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ανακαινίζεται το κτίριο του ιατρείου και της Τοπικής Κοινότητας Ροδιάς

Παρασκευή, 17/05/2019

Αναβαθμίζονται οι χώροι του δημοτικού κτιρίου – Βελτιώνονται οι συνθήκες για τους επισκέπτες – Κώστας Μαμουλάκης: Πρόκειται για στοχευμένες παρεμβάσεις με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων της πανέμορφης Ροδιάς

Εκτεταμένες εργασίες αναβάθμισης του δημοτικού ακινήτου της Ροδιάς στο οποίο στεγάζεται το ιατρείο του οικισμού και το συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας, αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν πλακοστρώσεις, μονώσεις, χρωματισμούς, τοποθέτηση ψευδοροφών, κ.α. και αναμένεται να αναβαθμίσουν αισθητά το κτίριο, τόσο ενεργειακά, όσο και λειτουργικά.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Πρόκειται για στοχευμένες παρεμβάσεις με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων της πανέμορφης Ροδιάς, που θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα. Παρεμβάσεις απαραίτητες για να βελτιωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, να προστατευτεί η δημοτική περιουσία και να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα των επισκεπτών του δημοτικού μας κτιρίου. Και αυτό το έργο, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα εργασιών που υλοποιούμε στα δημοτικά κτίρια σε όλο το Μαλεβίζι, ένα πρόγραμμα που συνεχίζεται σύμφωνα με τα ορισμένα χρονοδιαγράμματα από τις υπηρεσίες μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη του Δήμου μας, αιρετά και υπηρεσιακά, που παρά τον μεγάλο φόρτο, καταφέρνουν και ανταποκρίνονται επιτυχώς σε αυτόν τον σχεδιασμό».

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 17/05/2019

Top