Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ξεκίνησαν τα έργα ανάπλασης μέσα στο Τσαλικάκι

Πέμπτη, 09/05/2019

400.000 ευρώ ο προϋπολογισμός των έργων – Την προσοχή των οδηγών εφιστά ο Δήμος Μαλεβιζίου – Κώστας Μαμουλάκης: Το σημαντικό έργο ανάπλασης στο Τσαλικάκι συνεχίζεται με μόνο γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης και στην καρδιά του οικισμού της Αγίας Μαρίνας Τσαλικάκι, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.

Στις εργασίες αυτής της περιόδου περιλαμβάνεται η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας και του Μνημείου Ηρώων, της παιδικής χαράς και άλλων κοινόχρηστων χώρων, ασφαλτοστρώσεις και πλακοστρώσεις οδών, κ.α. Υπενθυμίζεται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης του πεζοδρομίου στον δρόμο που οδηγεί προς το Ηράκλειο, ενώ έχει ολοκληρωθεί η διάνοιξη και ασφαλτόστρωση της οδού Θριάμβου στα ανατολικά, καθώς και διάφορα έργα βελτίωσης σε δρόμους της περιοχής.

Λόγω των έργων, παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις σημάνσεις που έχουν τοποθετηθεί.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Το σημαντικό έργο ανάπλασης στο Τσαλικάκι συνεχίζεται. Έπειτα από το σχέδιο πόλης του Αγάκου, τις πολλές και σημαντικές διανοίξεις οδών, το Πολιτιστικό Κέντρο και το νέο χώρο δωρεάν στάθμευσης, τις νέες παιδικές χαρές, την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης, τη μεταστέγαση των δυο νηπιαγωγείων αλλά και του 1ου Δημοτικού Αγ. Μαρίνας Τσαλικάκι στο πρώην αθλητικό γυμνάσιο, τον νέο φωτισμό οικονομίας – LED, κλπ, συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς και μόνο γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του οικισμού. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς, καθώς επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 09/05/2019

Top