Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Πόλος έλξης το ανακαινισμένο Δημοτικό Γυμναστήριο Γαζίου

Πέμπτη, 09/05/2019

Ειδικά προγράμματα για ευάλωτες ομάδες πληθυσμού – Εκατοντάδες τα μέλη του – Νέος εξοπλισμός και αίθουσες στη διάθεση των μελών – Δωρεά 7 οργάνων από το ξενοδοχείο Agapi Beach – Κώστας Μαμουλάκης: Ένα γυμναστήριο – κόσμημα με μηχανήματα τελευταίας γενιάς και εξαιρετικούς γυμναστές

Εκατοντάδες μέλη, γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών, αθλούνται καθημερινά το ανακαινισμένο Δημοτικό Γυμναστήριο Μαλεβιζίου που λειτουργεί στην δυτική είσοδο του Γαζίου.

 Ένα γυμναστήριο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό που το κατατάσσει στα κορυφαία στην Ελλάδα, άνετους χώρους άθλησης και ευχάριστο περιβάλλον, που αποτελεί πρότυπο για τον τρόπο λειτουργίας του. Χαρακτηριστικό άλλωστε είναι το γεγονός ότι εξυπηρετεί άνετα περισσότερα από 300 άτομα καθημερινά, από την ευρύτερη περιοχή του Γαζίου – κι όχι μόνο. Το Δημοτικό Γυμναστήριο Μαλεβιζίου, εκτός από τη δυνατότητα άσκησης με όργανα, προσφέρει και πολλά ομαδικά προγράμματα για γυναίκες και άνδρες, για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα, τα προγράμματα του γυμναστηρίου δίνουν τη δυνατότητα άθλησης με ειδικές, προνομιακές τιμές (έως και δωρεάν) για ανέργους, μαθητές, φοιτητές και αθλητές, πολύτεκνους, τρίτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, μέλη ΚΑΠΗ, στελέχη των σωμάτων ασφαλείας και ΑμεΑ.

 Στο Δημοτικό Γυμναστήριο βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ο οποίος είδε από κοντά και τη δωρεά των 7 οργάνων γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε από το ξενοδοχείο Agapi Beach και σε δηλώσεις του τόνισε: «Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση του ξενοδοχείου Agapi Beach για την δωρεά τους, όπως επίσης και τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Τζεδάκη που μεσολάβησε γι’ αυτήν. Είναι μια σημαντική πράξη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προς το δημοτικό μας γυμναστήριο για το οποίο είμαστε υπερήφανοι, αφού αποτελεί ένα γυμναστήριο – κόσμημα με μηχανήματα τελευταίας γενιάς και εξαιρετικούς γυμναστές. Είναι ένας χώρος άθλησης που δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να εντάσσουν τη γυμναστική στην καθημερινότητά τους.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να προσκαλέσω όσους συμπολίτες μας το επιθυμούν, να το επισκεφτούν, να συζητήσουν με τους εξαιρετικούς γυμναστές μας Κυριάκο Σταματάκη και Μανώλη Στρούμπα – στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια για το έργο που επιτελούν, όπως και σε όλο το προσωπικό – και να βάλουν τη γυμναστική στην καθημερινότητά τους. Μόνο οφέλη θα αποκομίσουν! Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ δημόσια τον Αντιδήμαρχο Δράκο Μαρή για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον τομέα του αθλητισμού».

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δημοτικό Γυμναστήριο Μαλεβιζίου στο Γάζι στο τηλέφωνο 2810822582.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 09/05/2019

Top