Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Εργασίες καθαρισμού στην Αμμουδάρα

Πέμπτη, 25/04/2019

Περισσότερα από 200 φορτηγά με μπάζα και καλάμια απομακρύνθηκαν – Εργασίες σε όλες τις παραλίες του Μαλεβιζίου – Κώστας Μαμουλάκης: Προετοιμαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς να υποδεχτούμε το καλοκαίρι στο Μαλεβίζι

 Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού των παραλιών του Δήμου Μαλεβιζίου.

 Τα συνεργεία των υπηρεσιών προετοιμάζουν τις παραλίες εν’ όψη του καλοκαιριού, απομακρύνοντας μπάζα, καλάμια και άλλα φερτά υλικά που είχαν κατέβει από τα ποτάμια και τα οποία λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που προηγήθηκαν, έχουν συγκεντρωθεί σε τεράστιες ποσότητες στις παραλίες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Αμμουδάρας, όπου μέχρι στιγμής έχουν απομακρυνθεί περισσότερα από 200 φορτηγά με καλάμια!

 Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Προετοιμαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς να υποδεχτούμε το καλοκαίρι στο Μαλεβίζι και να έχουμε όμορφες, καθαρές και λειτουργικές παραλίες για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του τόπου μας. Δυστυχώς, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων του χειμώνα, η δουλειά μας δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά με σωστό προγραμματισμό θα είμαστε εγκαίρως έτοιμοι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη των υπηρεσιών μας, όπως επίσης και στους Αντιδημάρχους Δημήτρη Τζεδάκη και Άρη Σαλούστρο για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται».

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 25/04/2019

Top