Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Με μεγάλη συμμετοχή οι δράσεις καθαρισμού της Αμμουδάρας στο πλαίσιο του Let’s Do It Greece

Δευτέρα, 08/04/2019

Με τη συμμετοχή μαθητών από σχολεία του Μαλεβιζίου και την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου, ξενοδοχειακών μονάδων της Αμμουδάρας, του Λιμενικού Σώματος, της ΜΑΕΔΗΜ και του τμ. Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα χρονιά η μεγάλη δράση καθαρισμού της Αμμουδάρας στο πλαίσιο της σχολικής εβδομάδας εθελοντισμού Let’s do it Greece – Νοιάζομαι και δρω».

Με κεντρικό σύνθημα το «Let’s do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», το Μαλεβίζι συντονίστηκε στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα συνεργασίας και προστασίας του περιβάλλοντος. Στη δράση συμμετείχαν το 1ο και 2ο δημοτικό σχολείο Αγίας Μαρίνας, το 1ο δημοτικό σχολείο Κρουσώνα, το δημοτικό σχολείο Τυλίσου και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 1ου και 2ου νηπιαγωγείου Κρουσώνα, καθώς και τα ξενοδοχεία Santa Marina και Apollonia προσφέροντας και κέρασμα στους μικρούς εθελοντές, τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ηρακλείου και του Λ/Τ Ληνοπεραμάτων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου και η Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ., ενώ ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συνεισφορά του ΚΤΕΛ που μετέφερε δωρεάν τους μαθητές από τα σχολεία τους στην Αμμουδάρα.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης παρευρέθηκε στον καθαρισμό, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Μανώλη Παπαδομανωλάκη, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη και την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Εύη Αποστολάκη, μίλησε με τους εθελοντές και τόνισε: «Αυτά τα παιδιά, με τις γνώσεις που έχουν πάρει από τους δασκάλους και τις οικογένειές τους, μπορούν να φτιάξουν ένα καλύτερο περιβαλλοντικό αύριο για τον τόπο μας. Κάτι που είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό αφού όλοι διαπιστώνουμε πλέον τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και εδώ στην Κρήτη. Μπράβο λοιπόν σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή και της ευαισθησία τους, όπως επίσης και στα ξενοδοχεία Santa Marina και Apollonia για την φιλοξενία τους, στο ΚΤΕΛ που βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο πλευρό μας και συνέβαλλε στην άνετη και ασφαλή μετακίνηση των μαθητών, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου και το Λιμενικό Σώμα που πάντα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή σε ανάλογες δράσεις, καθώς επίσης και στο τμήμα Παιδείας του Δήμου μας και την ΜΑΕΔΗΜ για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 08/04/2019

Top