Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Τα έργα στο Φόδελε, προϋπολογισμού άνω του 1.400.000 ευρώ, στο επίκεντρο συνάντησης

Τρίτη, 19/02/2019

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Φόδελε Γιάννη Φακουκάκη, στελέχη της Δημοτικής Αρχής και της τεχνικής υπηρεσίας είχε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε και ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Αγίου Παντελεήμονα, π. Παντελεήμονας με μέλη του Ηγουμενοσυμβουλίου, συζητήθηκαν οι επόμενες κινήσεις για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η Μονή από τις πρόσφατες κακοκαιρίες, η ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στο μοναστήρι προϋπολογισμού 262.000 ευρώ, καθώς και οι εργασίες που προγραμματίζονται στο Ηγουμενείο, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ. Παράλληλα, συζητήθηκαν τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου του Φόδελε (έργο προϋπολογισμού 915.000 ευρώ για το οποίο υπάρχει ήδη ανάδοχος), η ανακαίνιση του παλιού δημοτικού καταστήματος που στεγάζει το ιατρείο προϋπολογισμού 40.000 ευρώ, οι επερχόμενες εργασίες τσιμεντοστρώσεων και αναβάθμισης της αγροτικής οδοποιίας προϋπολογισμού 74.400 ευρώ, καθώς και η προγραμματισμένη αλλαγή των κολεκτέρ της άρδευσης, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Το Φόδελε, αυτός ο πανέμορφος οικισμός του Μαλεβιζίου, αποτελεί πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Έχουμε υλοποιήσει αρκετές παρεμβάσεις και έργα στην περιοχή, όπως είναι ο βιολογικός και τα δίκτυα, η κατασκευή πεζοδρομίων, οι πλακοστρώσεις, οι διανοίξεις, οι αναπλάσεις, οι ασφαλτοστρώσεις, κ.α., ενώ έχουμε προγραμματίσει και ξεκινάμε το επόμενο διάστημα κι άλλα έργα, εξίσου σημαντικά.

Αξίζουν πολλά μπράβο στους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς, στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γιάννη Φακουκάκη και όλα τα μέλη του συμβουλίου και των τοπικών φορέων για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στην περιοχή, όπως επίσης και στον π. Παντελεήμονα και τα μέλη του Ηγουμενοσυμβουλίου της Μονής, που πραγματικά αγαπούν τον τόπο μας και προσφέρουν τα μέγιστα στην κοινωνία μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης θα ήθελα να απευθύνω στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, που και σε αυτά τα έργα μας έχει υποστηρίξει αποτελεσματικά, όπως επίσης και στην αρχαιολογική υπηρεσία, για την άριστη συνεργασία μας».

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 22/02/2019

Top