Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Επίσκεψη μαθητών Γυμνασίου στη Δημοτική Πινακοθήκη «Μπότης Θαλασσινός» και τον αρχαιολογικό χώρο της Τυλίσου.

Δευτέρα, 19/03/2018

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Επίσκεψη στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» και τον αρχαιολογικό χώρο της Τυλίσου, πραγματοποίησαν οι μαθητές του Γυμνασίου του οικισμού.
150 περίπου μαθητές, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, περιηγήθηκαν στον χώρο της Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» και ξεναγήθηκαν από τον επιμελητή της ομώνυμης έκθεσης Κώστα Δολαψάκη, ενώ ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Μαλεβιζίου Γιώργος Τζωράκης μίλησε στα παιδιά για τον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο της Τυλίσου.

Πρόκειται για μια ακόμα οργανωμένη επίσκεψη σε δυο χώρους ιστορίας και πολιτισμού του Μαλεβιζίου, οι οποίοι μαγεύουν κάθε επισκέπτη και δίνουν στην περιοχή ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα στην κατεύθυνση της πολιτιστικής ανάπτυξης. Αυτός είναι και ένας βασικός στόχος της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, η οποία στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο την ενίσχυση όλων αυτών των δομών, σε όλη τη δημοτική επικράτεια, δίνοντας κίνητρο σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες κάθε ηλικίας, να γνωρίζουν από κοντά την πλούσια ιστορία του Μαλεβιζίου.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 27/02/2019

Top