Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Με τους Προέδρους των οικισμών ο Κώστας Μαμουλάκης

Παρασκευή, 20/02/2015

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015
Συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους των οικισμών του Μαλεβιζίου είχε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων, Προέδρων Οργανισμών και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους Προέδρους, θέματα συνεργασία των Τοπικών Συμβουλίων με τις δημοτικές υπηρεσίες, αλλά και θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, όπως είναι η συνεργασία του Δήμου με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και η λειτουργία του Γραφείου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών και Επιχειρήσεων.
Ο Δήμαρχος και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής άκουσαν με προσοχή τις θέσεις των Προέδρων για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν, κατατέθηκαν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις, αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών, αλλά και για σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή πρόκειται σύντομα να ξεκινήσουν, σε ολόκληρο το Μαλεβίζι. Ανάλογες συναντήσεις, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται σε τακτά διαστήματα, με γνώμονα πάντα τη συνεχή βελτίωση της συνεργασίας των δημοτικών και υπηρεσιακών στελεχών.

Τελευταία τροποποίηση:

Top