Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Τα εύσημα στον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας του δήμου Μαλεβιζίου

Τετάρτη, 26/03/2014

Χωρίς να διαπιστωθεί καμία απολύτως παρατυπία, ολοκληρώθηκε ο εξονυχιστικός έλεγχος στο Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.), από στελέχη του υπουργείου Εργασίας, για τη 2ετία 2011 – 2012. Οι ελεγκτές, κατά τη διήμερη παραμονή τους στο Μαλεβίζι, έλεγξαν όλες τις δομές του Οργανισμού για να διαπιστώσουν τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων που καλύπτονται από το ΕΣΠΑ, τα δικαιολογητικά πρόσληψής τους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επιτελούν τα καθήκοντά τους.
Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουν εντυπωσιασμένοι και όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, είναι μέχρι στιγμής το μόνο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου στο οποίο δεν διαπιστώθηκε καμία απολύτως παρατυπία.

Διάβασε ΠερισσότεραΟ δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης φανερά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του ελέγχου, σε δηλώσεις του τόνισε: «Εμείς γνωρίζαμε καλά το υψηλό συναίσθημα ευθύνης με το οποίο εργάζονται τα στελέχη του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Είναι άλλωστε κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό απ’ όλους όσους παρακολουθούν τη δουλειά που γίνεται στις κοινωνικές δομές του δήμου μας, στους παιδικούς σταθμούς της Αμμουδάρας, του Πολύδροσου, της Τυλίσου και του Κρουσώνα, στα Κ.Α.Π.Η. Γαζίου, Καλλεσίων, Κρουσώνα, Γωνιών και Τυλίσου, στο Κ.Η.Φ.Η. Γαζίου, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία στα Καλλέσα, στο απογευματινό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στο Γάζι, αλλά και στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» Γαζίου, Κρουσώνα και Τυλίσου. Θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο του Οργανισμού Τάσο Λιαδάκη που συντονίζει άψογα την όλη προσπάθεια, την δ/ντριά του Μαρία Τρούλη που ανταποκρίνεται με εξαιρετική επιτυχία στα καθήκοντά της, τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Ζερβό που με την μεγάλη επαγγελματική του εμπειρία μας βοήθησε σημαντικά, όλα τα στελέχη που καθημερινά υπερβάλλουν εαυτούς για να μπορούν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των εκατοντάδων δημοτών μας που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του οργανισμού. Είμαι δε απόλυτα βέβαιος, ότι πέρα και πάνω από οποιοδήποτε δημόσιο «μπράβο» δικό μου ή του Υπουργείου, αυτό που πραγματικά τους ικανοποιεί και τους δίνει τη δύναμη να συνεχίζουν τον αγώνα της προσφοράς, είναι η καθημερινή θετική ανταπόκριση που λαμβάνουν από τους δημότες που καλύπτονται από τις δομές του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.».

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 26/03/2019

Top