Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Όλα έτοιμα για την Ημερίδα με θέμα τη σύνδεση της Κρητικής παραγωγής με τις τουριστικές μονάδες, στο Μαλεβίζι

Τρίτη, 25/02/2014

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2013
Με τη συμμετοχή αρκετών παραγωγών θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:00 στο Τεχνόπολις, η Ημερίδα που διοργανώνει ο δήμος Μαλεβιζίου, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με θέμα «Κρητική παραγωγή και τουρισμός – Ευκαιρία διαφοροποίησης και αναβάθμισης του τουριστικού μας προϊόντος».

Σκοπός της Ημερίδας είναι να δημιουργηθούν ικανές συνθήκες συνεργασίας των παραγωγών των τοπικών προϊόντων του Μαλεβιζίου, με τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών μονάδων και των τουριστικών καταλυμάτων

Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιλαμβάνει:

Χαιρετισμούς από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανόλη Αλιφιεράκη και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νίκο Χαλκιαδάκη.

Εισηγήσεις από:

  • Την Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Θεανώ Βρέντου – Σκορδαλάκη με θέμα: «Ο Σχεδιασμός της Περιφέρειας Κρήτης για την στήριξη των αγροτικών προϊόντων».
  • Τον πρόεδρο του παραρτήματος Κρήτης του ΓΕΩ.Τ.Ε.Ε. Dr Αλέξανδρο Στεφανάκη, με θέμα «Η δυναμική της Κρητικής παραγωγής».
  • Τον Δ/ντα Σύμβουλο των ξενοδοχείων Creta Maris και Candia Maris Ανδρέα Μεταξά με θέμα «Creta Maris – Δημιουργώντας ένα νέο τουριστικό προϊόν βασισμένο στην Κρήτη».
  • Συζήτηση με τους παρευρισκομένους.

Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Κώστας Βασιλάκης.
Στον χώρο του ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ θα υπάρχει παράλληλα έκθεση τοπικών προϊόντων, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τελευταία τροποποίηση:

Top