Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Γάζι

Παρασκευή, 13/12/2013

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013
Όλα είναι έτοιμα για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες στο δήμο Μαλεβιζίου, με την έναρξη να γίνεται τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι.

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος Μαλεβιζίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Γαζίου και το Bravo Water Park, ξεκινάνε από τις 6:30 το απόγευμα με μουσική από το ρ/σ Family 89,5, ενώ στις 8 μ. μ. ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο και θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται στην πλατεία.
Για μια ακόμα χρονιά, στόχος των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν είναι να δοθεί η δυνατότητα ψυχαγωγίας και διασκέδασης σε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες του Γαζίου, με την ταυτόχρονη ανάδειξη των αξιών του ανθρωπισμού και της αγάπης για τον συνάνθρωπο. Για το λόγο αυτό, οι εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν και από πολλές δράσεις προσφοράς στον συνάνθρωπο, μεταξύ των οποίων είναι και η διάθεση εισιτηρίων δωρεάν χρήσης των παιχνιδιών που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία από την επιχείρηση Bravo Water Park, σε οικονομικά αδύναμους μαθητές όλων των σχολείων του δήμου. Θα πραγματοποιηθούν επίσης πολλές και ενδιαφέρουσες μουσικές και χορευτικές παραστάσεις πολιτιστικών συλλόγων από πολλούς οικισμούς του δήμου, δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων και αγαθών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου, κ.α.

Τελευταία τροποποίηση:

Top