Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ασφαλτόστρωση και συντήρηση του δρόμου της Αγίας Πελαγίας

Τετάρτη, 13/03/2013

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013
Πυρετωδώς προετοιμάζονται στην Αγία Πελαγία για να υποδεχτούν τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες της ερχόμενης τουριστικής περιόδου. Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης βρέθηκε για μια ακόμα φορά στα εργοτάξια της δημοτικής αρχής στον οικισμό επιθεωρώντας εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, συνεργεία ασφαλτοστρώνουν τον βασικό οδικό άξονα που οδηγεί στην Αγία Πελαγία από τον ΒΟΑΚ, βελτιώνοντας τη βατότητα και δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για τη διέλευση των οχημάτων, επιβατικών και λεωφορείων.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα παρέμβασή μας προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Με χρήματα από ίδιους πόρους του δήμου προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις υποδομές σε μια άκρως τουριστική περιοχή του δήμου μας. Είναι γνωστό ότι η Αγία Πελαγία αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες και ο στόχος μας είναι σύντομα να είναι όλα έτοιμα για να τους υποδεχτούμε. Έγκαιρα λοιπόν, πραγματοποιούμε στοχευμένες παρεμβάσεις βάση και των οικονομικών μας δυνατοτήτων, για να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ανάλογες παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές του Μαλεβιζίου, στοχεύοντας στην καθιέρωση ασφαλέστερων και πιο άνετων συνθηκών οδήγησης».
Το δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος, ο πρόεδρος του οικισμού Γ. Πεδιώτης και η μηχανικός του δήμου Ρένα Παπαδάκη.

Τελευταία τροποποίηση:

Top