Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Εντάχτηκε στο ΕΣΠΑ ο βρεφονηπιακός σταθμός της Αγίας Πελαγίας

Τρίτη, 12/03/2013

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013
Ένα ακόμα σημαντικό έργο της δημοτικής αρχής Μαλεβιζίου, αυτό της ανέγερσης του βρεφονηπιακού σταθμού της Αγίας Πελαγίας, προϋπολογισμού 1.029.550 ευρώ, εντάχτηκε για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ.

Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός των 455 τετρ. μέτρων θα φιλοξενεί 50 παιδιά, 12 εκ των οποίων θα είναι βρέφη, θα διαθέτει όλους τους απαραίτητους χώρους (αίθουσα ύπνου, κουζίνα, τραπεζαρία, αίθουσες ψυχαγωγίας, βοηθητικούς χώρους, κλπ), μεγάλη αυλή με παιδική χαρά και κήπο, θα είναι πλήρως εξοπλισμένος, απόλυτα προσβάσιμος και θα βρίσκεται δίπλα από το δημοτικό σχολείο της περιοχής.
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή δήλωσε: «Ένα ακόμα σημαντικό έργο, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησής. Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός της Αγίας Πελαγίας έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό της περιοχής και να δώσει λύση σε πολλές οικογένειες του ταχύτατα αναπτυσσόμενου οικισμού. Όπως σε ολόκληρο το Μαλεβίζι, έτσι και στην Αγία Πελαγία, προσπαθούμε ως δημοτική αρχή να δημιουργήσουμε ικανές συνθήκες ανάπτυξης. Με μεθοδικότητα και μεγάλη προσπάθεια, προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τα χρηματοδοτικά προγράμματα για να κατασκευάσουμε έργα ανάπτυξης, υποδομών και βελτίωσης της καθημερινότητας, που έλλειπαν από τον τόπο μας. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που όλη αυτή η προσπάθεια, αποδίδει καρπούς και σε αυτό, συμβάλει καθοριστικά και η άψογη συνεργασία μας με την Περιφέρεια Κρήτης. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και όλα τα στελέχη της διαχειριστικής αρχής, για την άψογη συνεργασία μας και την καθοριστική συμβολή τους. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω δημόσια τον πρώην αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του δήμου μας Δράκο Μαρή, τους μελετητές και τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, τον πρόεδρο του οικισμού Γ. Πεδιώτη, καθώς και όλους όσους βοήθησαν για να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος. Με τέτοιους συνεργάτες, μπορούμε και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Τελευταία τροποποίηση:

Top