Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στα έργα της Αγίας Πελαγίας ο Κ. Μαμουλάκης

Δευτέρα, 11/03/2013

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013
Τα εργοτάξια της δημοτικής αρχής Μαλεβιζίου στην Αγία Πελαγία επισκέφτηκε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, επιβλέποντας της εργασίες που πραγματοποιούνται στον οικισμό. Ειδικότερα επέβλεψε τις εργασίες ανάπλασης διαφόρων δρόμων της Αγίας Πελαγίας όπου τοποθετούνται κυβόλιθοι από συνεργεία του δήμου και διαμορφώνονται ευχάριστοι και άνετοι χώροι περιπάτου για τους κατοίκους αλλά και τους ξένους επισκέπτες της περιοχής.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Και αυτές οι παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής, προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς. Όπως είναι γνωστό, ο πανέμορφος οικισμός της Αγίας Πελαγίας αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών που σε λίγο καιρό θα τον κατακλύσουν και να δημιουργήσουμε συνθήκες για την περαιτέρω ανάπτυξή της. Με τα έργα που ήδη υλοποιούμε, αλλά και αυτά που προγραμματίζουμε για το αμέσως επόμενο διάστημα, αισιοδοξώ ότι και αυτό το καλοκαίρι, η Αγία Πελαγία θα είναι στην κορυφή των προτιμήσεων τόσο των ντόπιων, όσο και των ξένων επισκεπτών του τόπου μας».
Το δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος, η ειδική σύμβουλος Εϋη Αποστολάκη, ο πρόεδρος του οικισμού Γ. Πεδιώτης και μέλη του τοπικού συμβουλίου.

 

Τελευταία τροποποίηση:

Top