Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στα έργα του Καβροχωρίου ο Κ. Μαμουλάκης

Τετάρτη, 06/03/2013

Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013
Τα εργοτάξια της δημοτικής αρχής στο Καβροχώρι επισκέφτηκε για μια ακόμα φορά ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, επιβλέποντας της εργασίες που γίνονται.
Ειδικότερα επισκέφτηκε το έργο κατασκευής των δικτύων του βιολογικού καθαρισμού, ένα σημαντικό έργο που ολοκληρώνεται και αποτελεί προαπαιτούμενο για τη δημοπράτηση της μονάδας του Καβροχωρίου, ενός έργου που αποτελούσε πολύχρονο αίτημα των κατοίκων και που θα συμβάλει καθοριστικά στην περιβαλλοντική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής.  

Επέβλεψε επίσης και το έργο ανάπλασης της πλατείας του οικισμού, όπου έχει ήδη τοποθετηθεί μια παιδική χαρά και τώρα τοποθετούνται κυβόλιθοι, διαμορφώνοντας έναν όμορφο χώρο περιπάτου, αναψυχής και παιχνιδιού, ενώ συζήτησε με τους κατοίκους για διάφορα θέματα της καθημερινότητας.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς σημαντικές παρεμβάσεις και στο Καβροχώρι, έναν από τους ωραιότερους οικισμούς του δήμου μας. Φροντίζουμε να δημιουργούμε σε κάθε οικισμό συνθήκες που να ενισχύουν την αναπτυξιακή του προοπτική και ειδικά εδώ στο Καβροχώρι, κάτι τέτοιο ήταν περισσότερο από αναγκαίο. Τόσο το έργο του βιολογικού, όσο και οι αναπλάσεις που κάνουμε σε διάφορα σημεία, αναβαθμίζουν αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων, βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και μπορούν να αποτελέσουν ένα ακόμα κίνητρο στο να αποκτήσει το Καβροχώρι ακόμα περισσότερους μόνιμους κατοίκους. Πρόκειται άλλωστε για έναν οικισμό που ήδη καταγράφει ραγδαία αύξηση του πληθυσμού του και σίγουρα με τις παρεμβάσεις που πραγματοποιούμε, αλλά και την τάση της αποκέντρωσης που παρατηρείται από το αστικό κέντρο, αυτός ο ρυθμός μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο».
Το δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Μανόλης Σαμόλης, Άρης Σαλούστρος και Θανάσης Κύρκος, καθώς και ο πρόεδρος και μέλη του τοπικού συμβουλίου.

Τελευταία τροποποίηση:

Top