Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Νέα δωρεά βιβλίων για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου

Τρίτη, 05/03/2013

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013

Μια ακόμα δωρεά σημαντικών βιβλίων πραγματοποιήθηκε προς την υπό ίδρυση Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου. Ο μαθηματικός κ. Γιάννη Βαρδουλάκης, μαθαίνοντας τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για τη δημιουργία Βιβλιοθήκης, ευαισθητοποιήθηκε και προσέφερε στο δήμο 621 τόμους βιβλίων από την προσωπική του βιβλιοθήκη.

Πρόκειται για σημαντικά βιβλία των θετικών επιστημών, πανεπιστημιακά συγγράμματα, επιστημονικές διατριβές, σχολικά βιβλία και βοηθήματα, καθώς και περιοδικά μαθηματικού και εκπαιδευτικού προβληματισμού, τα οποία στο σύνολό τους καλύπτουν τις απαιτήσεις μαθητών, φοιτητών και εξειδικευμένων μελετητών, ανάγκες δηλαδή που καλείται να καλύψει μια δημόσια βιβλιοθήκη.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ευχαρίστησε τον κ. Γιάννη Βαρδουλάκη για την ευγενική του χειρονομία και σε δηλώσεις τους τόνισε: «Μια ακόμα σημαντική δωρεά, έρχεται να προστεθεί στην υπό ίδρυση Δημοτική μας Βιβλιοθήκη. Ο καλός φίλος Γιάννης Βαρδουλάκης, εμπλούτισε τη βιβλιοθήκη μας με σημαντικά επιστημονικά συγγράμματα και τον ευχαριστώ θερμά γιʼ αυτό.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η κοινωνία μας, ανταποκρίνεται θετικά και σε αυτή μας την προσπάθεια. Αυτό μας χαροποιεί και παράλληλα μας δίνει την απαραίτητη δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς την προσπάθεια και για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας, μια προσπάθεια που γίνεται κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθούν κι άλλοι ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας οι οποίοι θα ενισχύσουν αυτό το έργο.
Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσω θερμά όλους τους δωρητές, αλλά και όλα τα μέσα ενημέρωσης του τόπου μας, που προβάλλουν τις πράξεις αυτές και συμβάλλουν καθοριστικά στη διάδοση αυτών μηνυμάτων».

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 18/11/2019

Top