Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στάση εργασίας στο δήμο Μαλεβιζίου

Δευτέρα, 13/08/2012

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012
Με τη στήριξη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, οι σύλλογοι εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση του νομού Ηρακλείου προχώρησαν σε 3ωρη στάση εργασίας στο δήμο Μαλεβιζίου, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί ο προγραμματισμένος διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου αποκομιδής των απορριμμάτων.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης συνομίλησε με τους συνδικαλιστές, τους εξήγησε για μια ακόμα φορά ότι δεν καταργείται η υπηρεσία καθαριότητας η οποία και θα συνεχίσει κανονικά το έργο της, αλλά δεν επαρκεί το προσωπικό της για να καλύψει τις ανάγκες του Καλλικρατικού δήμου, ενώ δεν έχει τη δυνατότητα ο δήμος Μαλεβιζίου να προχωρήσει σε προσλήψεις νέου προσωπικού. Παράλληλα τους εξήγησε ότι δεν χάνεται καμία θέση εργασίας και ότι ο διαγωνισμός αφορά μέρος της αποκομιδής των απορριμμάτων για το Γάζι και τον Κρουσώνα, ενώ στη Τύλισο η αποκομιδή θα εξακολουθήσει να γίνεται από την υπηρεσία του δήμου.
Παρά τις εξηγήσεις του δημάρχου, οι συνδικαλιστές επέμεναν στο να συνεχιστεί η προγραμματισμένη κινητοποίηση, δεν επέτρεψαν τη λειτουργία της επιτροπής και την κατάθεση των προσφορών των ενδιαφερομένων, οπότε και ο διαγωνισμός δεν πραγματοποιήθηκε.

Τελευταία τροποποίηση:

Top