Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Διεθνές τουρνουά σκακιού στο Μαλεβίζι

Σάββατο, 04/08/2012

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012
Ξεκινάει το Σάββατο 4 Αυγούστου 2012 το Διεθνές Τουρνουά Μαλεβιζίου στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «Dolphin Bay», στην Αμμουδάρα.
Το Διεθνές τουρνουά συνδιοργανώνουν η Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Μαλεβιζίου και το ξενοδοχείο Dolphin Bay**** 
Η διοργάνωση είναι ελβετικού συστήματος 9 γύρων. 
Για τους διακριθέντες θα υπάρχουν σημαντικά χρηματικά έπαθλα συνολικού ύψους 3.100 ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν στους 10 πρώτους σκακιστές της γενικής κατάταξης και στις τρεις πρώτες γυναίκες.

Στο Πρωτάθλημα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή περίπου 75 σκακιστές και σκακίστριες που ανήκουν σε όλες σχεδόν τις ομάδες της Κρήτης, σε ομάδες από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και αρκετοί σκακιστές και σκακίστριες από 12 ξένες χώρες.
Υπάρχουν σημαντικές συμμετοχές στο Τουρνουά, όπως οι GM Kharitonov Alexander, Maiorov Nikita, Pap Misa, Petrov Marijan, οι IM Azaladze Shota, Maghalashvili Davit, Nigalidze Gaioz, Dochev Dimitar, Λυριντζάκης Τιμόθεος, oι FM Τσιλίδης Αλέξανδρος, Μαρής Ιωάννης, οι WIM Μάκκα Ιουλία,, οι WFM Varholakova Niki, η Μάκκα Ευανθία, αλλά και πάρα πολλοί άλλοι εξαιρετικοί σκακιστές και σκακίστριες, με εμπειρία καθώς και νέοι …έτοιμοι για όλα!.
Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Διοργάνωσης την ιστοσελίδα gazi2012.gazichess.gr. Σ’ αυτή τη σελίδα θα υπάρχει και καθημερινή αναφορά στους αγώνες με αναλυτικό ρεπορτάζ, φωτογραφίες, αποτελέσματα, βαθμολογίες, παρτίδες και άλλα παραλειπόμενα.
Καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά θα εκδίδονται δελτία τύπου για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

 

Τελευταία τροποποίηση:

Top