Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ανάδοχος για την ανάπλαση πλατείας στις εργατικές κατοικίες Γαζίου

Τρίτη, 22/05/2012

Τρίτη, 22 Μαϊου 2012
Με τη συμμετοχή δεκατριών εταιρειών, πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου ανάπλασης της πλατείας του κτιρίου του πολιτιστικού συλλόγου Πολύδροσου, στις εργατικές κατοικίες Γαζίου.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 350 χιλ., χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και περιλαμβάνει την αντικατάσταση της πλακόστρωσης, την κατασκευή πέτρινων καθισμάτων, τη κατασκευή εξέδρας και πέργκολας, νέες φυτεύσεις, επέκταση πεζοδρομίων και έργα ηλεκτροφωτισμού.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίησή του και για αυτό το έργο, το οποίο αναβαθμίζει την πυκνοκατοικημένη περιοχή, συμβάλλει στην ανάπτυξή της και παράλληλα ικανοποιεί ένα δίκαιο αίτημα των κατοίκων της. «Οι πολύπλευρες παρεμβάσεις μας σε ολόκληρο το Μαλεβίζι», τόνισε ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης, «δεν πρόκειται να σταματήσουν. Οι υπηρεσίες του δήμου μας εργάζονται ακατάπαυστα και μεθοδικά, προκειμένου να μπορέσουμε να εντάξουμε στο ΕΣΠΑ όσα περισσότερα έργα γίνεται, μεγάλα και ακόμη μεγαλύτερα, με σκοπό να μην χάσει το Μαλεβίζι την τελευταία ευκαιρία ανάπτυξης που του δίνεται. Με αυτό τον στόχο στο μυαλό μας και μέσα από άψογες συνεργασίες με τους αρμόδιους φορείς και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, συνεχίζουμε ακάθεκτοι το έργο μας».

Τελευταία τροποποίηση:

Top