Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στο Μαλεβίζι οι Πρέσβειρες Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Σουηδίας και Ελλάδας

Παρασκευή, 18/05/2012

Παρασκευή, 18 Μαϊου 2012
Το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη επισκέφτηκαν Πρέσβειρες Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από την Σουηδία και την υπόλοιπη Ελλάδα, που βρίσκονται αυτή την περίοδο στην Κρήτη και φιλοξενούνται από τον ΔΟΠΠΑΜ, συνοδευόμενες από την Πρέσβειρα Κρήτης Μαρία Πιτσικάκη.

Ο δήμαρχος αφού τις καλωσόρισε, τους μίλησε για τις μοναδικές και πολυποίκιλες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο Μαλεβίζι, για την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου και τους ευχήθηκε να έχουν πάντα πρωτοπόρες ιδέες. Παράλληλα συζήτησαν για θέματα που αφορούν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, τους τρόπους και τις πρωτοβουλίες ενίσχυσής της που μπορούν να αναπτυχθούν, δυνατότητες συνεργασίας και τουριστικής προβολής του Μαλεβιζίου στην υπόλοιπη Ελλάδα και τη Σουηδία, κ.α.
Αμέσως μετά την συνάντηση, οι Πρέσβειρες ξεναγήθηκαν στην Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου από την ξεναγό Σ. Στρατήγη και θαύμασαν από κοντά τους σπάνιους πολιτιστικούς θησαυρούς που φιλοξενούνται στο μουσείο, ενώ το πρόγραμμά τους συνεχίζεται με επισκέψεις σε σημεία του δήμου Μαλεβιζίου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Μ. Σαμόλης, Χ. Κουτσογιάννης, Κ. Φασουλάκης, Δρ. Μαρής και Π. Περάκης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΜ Γ. Αεράκης, η πρόεδρος του Δ.Δ. Γαζίου Β. Απλαδά, η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΜ Μ. Αντωνογιαννάκη και η υπεύθυνη για θέματα τουρισμού του δήμου Ε. Αποστολάκη.

 

Τελευταία τροποποίηση:

Top