Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Νέος, δωρεάν χώρος στάθμευσης στο κέντρο του Γαζίου

Παρασκευή, 11/05/2012

Παρασκευή, 11 Μαϊου 2012
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης και παραδόθηκε σε χρήση ένας νέος χώρος δωρεάν στάθμευσης στο Γαζίου, εκτάσεως 3,5 στρεμμάτων, δίπλα από το δημαρχείο Μαλεβιζίου και ανατολικά από την κεντρική πλ. Μ. Κατσαμάνη.
Το νέο αυτό πάρκινγκ, εκτός του ότι αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά στην αποσυμφόρηση της κεντρικής λ. Ελ. Βενιζέλου, θα εξυπηρετεί και τους επισκέπτες της Αρχαιολογικής Συλλογής Μαλεβιζίου, αφού εκεί θα μπορούν με άνεση και ασφάλεια να σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία και τα ΙΧ αυτοκίνητα. Αποτελεί δε τον τρίτο χώρο δωρεάν στάθμευσης που αξιοποιείται από τη δημοτική αρχή, με στόχο την αποσυμφόρηση της κεντρικής λεωφόρου, χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση των δημοτών.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης επισκέφτηκε σήμερα το νέο πάρκινγκ και σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης. «Αυτός ο χώρος στάθμευσης δίνει τη λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα του Μουσείου μας, αφού εδώ μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν και με άνεση, όλα τα οχήματα των επισκεπτών και να θαυμάζουν χωρίς άγχος τους αρχαιολογικούς θησαυρούς που φιλοξενεί. Παράλληλα όμως, θα ήθελα να καλέσω όλους τους κατοίκους του Γαζίου να χρησιμοποιούν τους τρεις νέους χώρους στάθμευσης που έχουμε διαμορφώσει, έτσι ώστε να συμβάλλουν καθοριστικά και στην αποσυμφόρηση της κεντρικής μας λ. Ελ. Βενιζέλου.»
Το δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Μ. Σαμόλης και Δρ. Μαρής, καθώς και ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΜ Γ. Αεράκης.

Τελευταία τροποποίηση:

Top