Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στο έργο του βιολογικού καθαρισμού Καλεσίων ο Κ. Μαμουλάκης

Τρίτη, 08/05/2012

Τρίτη, 08 Μαϊου 2012
Στα Καλέσα βρέθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, επιθεωρώντας το έργο κατασκευής των δικτύων του βιολογικού καθαρισμού του οικισμού.
Ο δήμαρχος παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες που έχουν ξεκινήσει, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής για διάφορα θέματα, τους ενημέρωσε για την πορεία που ακολουθείται και δήλωσε: «Ο βιολογικός καθαρισμών Καλεσίων είναι ένα εξαιρετικής σημασίας έργο, για την ευρύτερη περιοχή του πανέμορφου οικισμού. Περιλαμβάνεται στο γενικότερο, αναπτυξιακό σχεδιασμό της δημοτικής αρχής που εφαρμόζεται σε ολόκληρο το Μαλεβίζι και με την απαραίτητη κοινωνική συναίνεση, προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Τα οφέλη της λειτουργίας ενός βιολογικού καθαρισμού είναι αυτονόητα σε όλους και στόχος της δημοτικής αρχής είναι να ολοκληρωθεί και αυτό το έργο, το συντομότερο δυνατόν».

Το δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη συνόδευαν ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Δρ. Μαρής, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου Φ. Σαββάκης, ο δ/ντης της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου Γ. Κουγιουμτζάκης, ο πρόεδρος του οικισμού Αντ. Βασιλάκης και μηχανικοί των υπηρεσιών του δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου.

Τελευταία τροποποίηση:

Top