Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Νέα διάνοιξη δρόμου στο Τσαλικάκι

Τετάρτη, 25/04/2012

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012
Με τη διάνοιξη της οδού Κ. Μουντάκη, συνεχίζεται η υλοποίηση του προγράμματος της δημοτικής αρχής Μαλεβιζίου, που έχει ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.
Η διάνοιξη της συγκεκριμένης οδού, αποτελεί μια στοχευμένη παρέμβαση με σκοπό την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της περιοχής, αλλά παράλληλα συμβάλει και στη βελτιστοποίηση των συνθηκών πολιτικής προστασίας. Η οδός κ. Μουντάκη είναι ένας μικρός αλλά καίριος δρόμος που τώρα πλέον ενώνει και ουσιαστικά ξεμπλοκάρει ένα μεγαλύτερο πλέγμα οδών στο νότιο τμήμα του Τσαλικάκι και γίνεται σε εφαρμογή του σχεδίου πόλεως της περιοχής.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του, συνεχάρη τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δράκο Μαρή για την αποτελεσματικότητά του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι: «Στόχος της δημοτικής αρχής είναι, παράλληλα με τα μεγάλα έργα ανάπτυξης και υποδομών, να πραγματοποιεί ουσιαστικές παρεμβάσεις αναβάθμισης της καθημερινότητας των δημοτών. Επί 20 και πλέον χρόνια οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής ήταν ουσιαστικά μπλοκαρισμένοι εξαιτίας του αδιεξόδου και τώρα πλέον μπορούν να «ανασάνουν». Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάλογων παρεμβάσεων που εφαρμόζουμε, είμαστε βέβαιοι ότι θα αναβαθμίσει ουσιαστικά το επίπεδο ζωής των κατοίκων και παράλληλα θα προσφέρει σημαντικά οφέλη στην αναπτυξιακή μας προοπτική».

Τελευταία τροποποίηση:

Top