Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Σύσκεψη για τον οδικό άξονα Γαζίου – Κρουσώνα

Τρίτη, 24/04/2012

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012
Με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ευρ. Κουκιαδάκη συναντήθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης, με θέμα την πορεία του έργου του οδικού άξονα Γαζίου – Κρουσώνα.
Στη σύσκεψη, το παρόν έδωσε ο αντιδήμαρχος Κ. Φασουλάκης, οι πρόεδροι των οικισμών Καλεσίων, Κρουσώνα και Λουρακίου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης και του δήμου Μαλεβιζίου, οι ανάδοχοι του έργου και οι επιβλέποντες μηχανικοί. Αφού εξετάστηκαν όλες οι πτυχές και η πρόοδος του έργου, κοινή διαπίστωση όλων των συμμετεχόντων ήταν το ότι προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς, η Περιφέρεια Κρήτης το παρακολουθεί πολύ στενά και αποτελεσματικά, ενώ και η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου έχει την ετοιμότητα για να συμβάλει όπως και όπου μπορεί σε ενδεχόμενα απρόβλεπτα που μπορεί να προκύψουν.

Αξίζει να τονιστεί ότι το σημαντικό αυτό έργο που υλοποιείται από την Περιφέρεια Κρήτης, θα αναβαθμίσει από πολλές απόψεις τη ευρύτερη περιοχή του Μαλεβιζίου, αλλά κυρίως αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην αναπτυξιακή προοπτική ολόκληρου του νοτιοανατολικού τμήματος του δήμου.

Τελευταία τροποποίηση:

Top