Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου

Τρίτη, 17/04/2012

Μ. Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου επισκέφτηκε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης και αντάλλαξε ευχές με τις οικογένειες που υποστηρίζονται από αυτό.
Ο δήμαρχος συζήτησε με τους δημότες, τους ενημέρωσε για τις δράσεις κοινωνικής στήριξης της δημοτικής αρχής και τους υποσχέθηκε ότι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, η δημοτική αρχή δεν θα πάψει να υποστηρίζει δράσης με επίκεντρο τον άνθρωπο και ειδικά των αδύναμο. Τους προέτρεψε επίσης να μη χάνουν την αισιοδοξία τους και να συνεχίσουν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Παράλληλα, ο Κ. Μαμουλάκης ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας εθελοντών Μαλεβιζίου που υποστηρίζουν τη λειτουργία του Παντοπωλείου, το σύλλογο γυναικών «Μέλισσα» που ειδικά για το Πάσχα έφτιαξε λαμπάδες και έβαψε κόκκινα αυγά για τους δικαιούχους, αλλά και την εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΗΣ α.ε. που προσέφερε αμνοερίφια για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Τη δράση του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου υποστηρίζουν πολλές εταιρείες, επιχειρήσεις, σύλλογοι και φορείς και τους είμαστε ευγνόμονες. Χωρίς τη βοήθειά τους και τις προσφορές τους, αλλά και χωρίς τη στήριξη όλων των εθελοντών μας, δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε τίποτα απ’ όλα αυτά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ. Μαμουλάκης.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου, συνεχίζει ανελλιπώς τις διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, κάθε Πέμπτη, ενώ η κοινωνική υπηρεσία του δήμου Μαλεβιζίου δέχεται αιτήσεις από άπορες οικογένειες για να ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα (τηλέφωνο επικοινωνίας κοινωνικής υπηρεσίας 2813400684 και 2813400692, καθημερινά 7:30 έως 15:30, υπεύθυνες οι κοινωνικοί λειτουργοί Μ. Τερζίδου και Γ. Γράψα).

 

Το δήμαρχο συνόδευε και ο αντιδήμαρχος εθελοντισμού Πέτρος Περάκης.

 

Τελευταία τροποποίηση:

Top