Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Σημαντικές επαφές στην Αθήνα για τον Κώστα Μαμουλάκη

Τρίτη, 03/04/2012

Τρίτη, 3 Απριλίου 2012
Στην Αθήνα βρέθηκε την Τρίτη 3 Απριλίου ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κώστα Φασουλάκη και τον διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Γιώργο Κουγιουμτζάκη, με σκοπό να προωθήσουν διάφορα θέματα του δήμου που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σε συνεργασία με τη βουλευτή Ηρακλείου Μαρία Σκραφνάκη, επισκέφτηκαν το ΥΠΕΚΑ για τα θέματα των βιολογικών καθαρισμών της Αγίας Πελαγίας και του Κρουσώνα, για τη μελέτη τηλε-ελέγχου και τηλεχειρισμού των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, καθώς και για τη μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας του Γαζίου. Για όλα τα έργα, έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι άμεσα, πιθανότατα εντός της ερχόμενης εβδομάδας, θα έχουν δοθεί οι εγκρίσεις. Επισκέφτηκαν επίσης και το υπ. Χωροταξίας, για την προώθηση των διαδικασιών της πράξης εφαρμογής του Γαζίου και την πολεοδομική μελέτη της περιοχής Αγάκου Μετόχι.

Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε τη βουλευτή Ηρακλείου κ. Μαρία Σκραφνάκη για το ενδιαφέρον της στα θέματα του δήμου Μαλεβιζίου και τόνισε την πρόθεση της δημοτικής αρχής να εξακολουθήσει να πιέζει προς κάθε κατεύθυνση για την ταχύτατη δυνατή ολοκλήρωση των σημαντικών αυτών έργων. «Βρισκόμαστε σε ένα αρκετά καλό σημείο. Παραμένουμε σε εγρήγορση και συνεχίζουμε να πιέζουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν μεγάλα αναπτυξιακά έργα, που είναι απαραίτητα για το Μαλεβίζι. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλοι οι συνεργάτες μου στο δήμο, παρά τις πολλές οικονομικές και άλλες αντιξοότητες που συναντάμε, δεν θα σταματήσουμε τις προσπάθειες έτσι ώστε να μη χαθεί η τελευταία ευκαιρία ανάπτυξης για το τόπο μας».

 

Τελευταία τροποποίηση:

Top