Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ξεκίνησαν οι εργασίες και στο 2ο τμήμα του έργου Γάζι – Κρουσώνας

Τετάρτη, 21/03/2012

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012
Ξεκίνησαν οι εργασίες και στο δεύτερο τμήμα του έργου του οδικού άξονα Γάζι – Κρουσώνας, το τμήμα δηλαδή από το κόμβο των Καλεσίων και Καβροχωρίου, μέχρι λίγο μετά τη «γέφυρα του Καντρί». Πρόκειται για το δεύτερο τμήμα του σημαντικού άξονα, ο οποίος αναμένεται να αναβαθμίσει αισθητικά και λειτουργικά της ευρύτερη περιοχή του Μαλεβιζίου, αλλά κυρίως να συμβάλει στην αναπτυξιακή προοπτική ολόκληρου του νοτιοανατολικού τμήματος του δήμου. Στον οδικό αυτόν άξονα πλέον, εργάζονται πυρετωδώς δυο ανεξάρτητα συνεργία μεγάλων εργοληπτικών εταιρειών.

Το έργο υλοποιείται και επιβλέπεται από την Περιφέρεια Κρήτης, με την οποία ο δήμος Μαλεβιζίου διατηρεί άριστη συνεργασία στην επίλυση των όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης εκφράζει την ικανοποίησή του για την έναρξη και αυτών των εργασιών, τονίζει τον αναπτυξιακό χαρακτήρα που έχι για το δήμο Μαλεβιζίου και παράλληλα ευχαριστεί τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ευρ. Κουκιαδάκη, καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης για την άψογη συνεργασία.

 

Τελευταία τροποποίηση:

Top