Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Δημοπρατήθηκε το έργο ανάπλασης της πλατείας του Κεραμουτσίου

Παρασκευή, 16/03/2012

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012
Δημοπρατήθηκε από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, το έργο ανάπλασης της πλατείας του Κεραμουτσίου, ένα έργο το οποίο εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναπλάσεων των πλατειών των οικισμών του δήμου, με στόχο να αναδειχτούν τα παραδοσιακά τους στοιχεία, να γίνουν επισκέψιμες και λειτουργικές.
Στο Κεραμούτσι ειδικότερα, προβλέπεται η πλακόστρωση τμήματος της παλιάς πλατείας, η τοποθέτηση εξοπλισμού ανάπαυσης, η διαμόρφωση στάσης λεωφορείου για τους μαθητές, κλπ. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 60.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από πόρους του δήμου Μαλεβιζίου και η ολοκλήρωσή του υπολογίζεται σε διάστημα 4 μηνών.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του, τονίζει τη βούληση της δημοτικής αρχής να συνεχίσει με γρήγορους ρυθμούς τις αναπλάσεις αυτές σε ολόκληρο το Μαλεβίζι, έτσι ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα του δήμου συνολικά. «Η ανάδειξη των παραδοσιακών στοιχείων των οικισμών μας, αποτελεί βασικό μέλημα της δημοτικής αρχής. Συνεχίζουμε με γοργούς ρυθμούς την εφαρμογή του προγράμματός μας, με στόχο να μη χάσει το Μαλεβίζι την τελευταία ευκαιρία ανάπτυξης που υπάρχει. Βρισκόμαστε σε καλό σημείο, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη μας, όλων των υπηρεσιών, για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν και διατηρούμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του» τονίζει ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης.

 

 

Τελευταία τροποποίηση:

Top