Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Κούλουμα στο Γάζι με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου

Τρίτη, 28/02/2012

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012
Ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ.) οι Μαλεβιζιώτισσες και οι Μαλεβιζιώτες, με αποτέλεσμα τη διεξαγωγή μιας κεφάτης και πολυπληθούς εκδήλωσης στα Λινοπεράματα.

Με τη συμμετοχή των συγκροτημάτων των αγαπητών καλλιτεχνών Γ. Βαμβουκάκη, Ν. Σαμόλη και Κ. Δαφέρμου, καθώς και αρκετών πολιτιστικών συλλόγων και συλλόγων γυναικών, οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν και γιόρτασαν παραδοσιακά τα κούλουμα, μέχρι αργά το απόγευμα.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης, τόνισε τη σπουδαιότητας της τήρησης των παραδόσεων του τόπου μας και ευχήθηκε να είναι σύντομη η «Σαρακοστή» που περνάει η χώρα μας. Επεσήμανε επίσης τον ρόλο της κοινωνικής στήριξης και αλληλεγγύης στον οποίο καλείται να ανταποκριθεί η τοπική αυτοδιοίκηση, λέγοντας ότι η δημοτική αρχή δεν θα σταματήσει να βρίσκεται δίπλα στους αδύναμους δημότες του Μαλεβιζίου, προκειμένου όσο μπορεί να απαλύνει τις καθημερινές τους δυσκολίες.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 26/02/2019

Top