Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Επιθεώρηση του δημάρχου Κ. Μαμουλάκη, στα έργα της παλιάς αγοράς του Κρουσώνα

Τετάρτη, 25/01/2012

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Την ιστορική παλιά αγορά του Κρουσώνα, στην οποία βρίσκονται σε εξέλιξη έργα ανάπλασης, επισκέφτηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Μεταξύ άλλων, μέσα από τα έργα ανάπλασης, θα αναδειχτούν τα γύρω σοκάκια, θα τοποθετηθούν παγκάκια, θα αναδειχτεί η πλατεία της παλιάς βρύσης της Οθωμανικής (πιθανότατα) περιόδου που βρίσκεται στο σημείο, ενώ το σύνολο των παρεμβάσεων της δημοτικής αρχής θα ενισχύσει τη γραφικότητα των στοιχείων του οικισμού.

Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους ρυθμούς με τους οποίους προχωρούν οι εργασίες και παράλληλα δήλωσε για μια ακόμη φορά την πρόθεση της δημοτικής αρχής, να αναδείξει τα παραδοσιακά στοιχεία όλων των οικισμών του Μαλεβιζίου, που θα συμβάλουν στην τουριστική ανάπτυξη του δήμου. Ο Κ. Μαμουλάκης ειδικότερα, δήλωσε: «Όλες οι εργασίες αναπλάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορους οικισμούς του Μαλεβιζίου, αλλά και η ανάδειξή τους ως παραδοσιακών, μέσα από τη σύμβαση που έχουμε υπογράψει με το ΤΕΕ/ΤΑΚ, αποσκοπούν στην ανάπτυξη του δήμου μας. Έχουμε βάλει στέρεες βάσεις και συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια για να ενδυναμώσουμε αυτό το αναπτυξιακό μέλλον του τόπου μας και των κατοίκων του».
Το δήμαρχο συνόδευαν, ο αντιδήμαρχος Κώστας Φασουλάκης, ο πρόεδρος του οικισμού Μιχάλης Βαλτζάκης και ο τοπικός σύμβουλος Γιάννης Βογιατζάκης.

Τελευταία τροποποίηση:

Top