Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Η ασφάλεια των δημοτών του Μαλεβιζίου στο επίκεντρο

Τετάρτη, 14/12/2011

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Με θέμα την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των δημοτών και με την παρουσία σύσσωμης της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο δήμο Μαλεβιζίου.
Το παρόν από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της Περιφέρειας Κρήτης, υποστράτηγος κ. Μ. Παραβολιδάκης, ο αστυνομικός δ/ντης Ηρακλείου ταξίαρχος κ. Μ. Κοντοδιάκος, ο δ/της της Υπηρεσίας Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης κ. Γ. Κολομβάκης, ο αστυνομικός δ/ντης του Β.Ο.Α.Κ. κ. Α. Παρασύρης, ο δ/της των Τ.Α.Ε. Ηρακλείου κ. Μ. Σαμαριτάκης και δ/της της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ν. Σπυριδάκης.

Η σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, είχε ως σκοπό να καταγραφούν τα νέα δεδομένα παραβατικότητας σε όλους τους τομείς, η ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες του Μαλεβιζίου, η συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ. με τη δημοτική αστυνομία, κ.α. Ακούστηκαν τα προβλήματα για όλες τις περιοχές του Μαλεβιζίου από τους εκπροσώπους των δημοτικών διαμερισμάτων, προτάθηκαν λύσεις και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας κατέγραψε και δεσμεύτηκε να μελετήσει όλα τα θέματα που ετέθησαν.
Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκρισή του τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης και τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελληνική Αστυνομία πασχίζει καθημερινά, κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, να εφαρμόσει το νόμο. Οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες, αντιμετωπίζουν δεκάδες προβλήματα και καταφέρνουν να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Τους οφείλουμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» και οφείλουμε επίσης να βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας – πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων μας. Εύχομαι ότι από την αποψινή μας συνάντηση, θα μπορέσει να βγει ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα για το δήμο Μαλεβιζίου»

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 26/02/2019

Top