Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Mην περιμένετε Χριστουγεννιάτικη κάρτα από το δήμο Μαλεβιζίου εφέτος!

Δευτέρα, 05/12/2011

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Με απόφαση του δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, δεν θα αποσταλούν ευχετήριες κάρτες του δήμου Μαλεβιζίου την ερχόμενη εορταστική περίοδο. Το αντίστοιχο χρηματικό ποσό που θα δίνονταν στην αγορά και αποστολή ευχετηρίων καρτών, θα διατεθεί για την ενίσχυση των παρεμβάσεων στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Μαλεβιζίου.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δήλωσή του, τονίζει την αναγκαιότητα στις δύσκολες αυτές οικονομικές στιγμές, να ενισχυθούν και με τη συνδρομή της πολιτείας οι κοινωνικοί μηχανισμοί στήριξης που αναπτύσσονται. Προς την κατεύθυνση αυτή, η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου έχει δημιουργήσει ένα πλάνο στοχευμένων κοινωνικών παρεμβάσεων προς δημότες του Μαλεβιζίου που έχουν εξακριβωμένη ανάγκη ενίσχυσης. Το πρόγραμμα των παρεμβάσεων αυτών, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα, μετά από εισήγηση του δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, το δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου αποφάσισε να μην αγοραστεί νέος εορταστικός διάκοσμος για τις πόλεις του δήμου. Θα συντηρηθούν τα στολίδια που ήδη υπάρχουν και με αυτά θα στολιστούν οι οικισμοί του Μαλεβιζίου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η αναγκαία εορταστική ατμόσφαιρα, χωρίς όμως να υπάρξουν περιττές δαπάνες για αυτό.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 30/11/-0001

Top