Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Υπέγραψαν τη σύμβαση του δρόμου Γάζι – Κρουσώνας

Τρίτη, 09/08/2011

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

 

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα στην πλατεία του Κρουσώνα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του δρόμου από τη διασταύρωση Καλεσίων μέχρι τον Κρουσώνα, με εκπροσώπους των αναδόχων εταιρειών.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικής σημασίας αναπτυξιακό έργο, το οποίο περίμεναν επί 10ετίες οι κάτοικοι, επιτέλους μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Ένα έργο με οφέλη για ολόκληρο το Μαλεβίζι, το οποίο θα αναβαθμίσει αισθητά την ευρύτερη περιοχή, θα ενισχύσει τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και θα αποτελέσει ισχυρό μοχλό ανάπτυξης του ορεινού όγκου του Κρουσώνα.
Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης αλλά και οι αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου, κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες να βρουν και να πείσουν έναν προς έναν, όλους τους ιδιοκτήτες γης για να υπογράψουν την παραχώρηση των ιδιοκτησιών τους και να αρχίσει έγκαιρα η κατασκευή του έργου.
Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης, εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή και παράλληλα θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στο να φτάσουμε στην σημερινή ημέρα.

Ειδικότερα, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη, τον Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Θ. Καρούντζο, τους βουλευτές του νομού Ηρακλείου, τους πρώην δημάρχους Κρουσώνα κ.κ. Γ. Ζωζωνάκη, Γ. Δρακουλάκη και Θ. Τζουλιαδάκη, την τ. νομάρχη Ηρακλείου κ. Β. Σχοιναράκη, τον τ. βουλευτή Γ. Δεικτάκη, τον τ. νομαρχιακό σύμβουλο Κ. Τζωράκη, καθώς και όλους τους φορείς και τις αρμόδιες υπηρεσίες, για τη συνεισφορά τους στο σπουδαίο ατό έργο.

 

Τελευταία τροποποίηση:

Top