Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Πρόγραμμα εθελοντικής εκμάθησης Αγγλικών στο Μαλεβίζι

Τρίτη, 21/06/2011

Πρόγραμμα βοήθειας στην εκμάθηση των Αγγλικών, εφαρμόζεται αυτές τις ημέρες στο 1ο και 2ο δημοτικό σχολείο Αγίας Μαρίνας Τσαλικάκη, από την εθελοντική οργάνωση Global Volunteers, η οποία και καλύπτει όλα τα έξοδα υλοποίησης του σχεδίου.

Στο πρόγραμμα, που έχει διάρκεια πέντε 15νθήμερα και εναλλάσσονται σε αυτά περίπου 160 παιδιά, εθελοντές από Η.Π.Α. και Ελλάδα βοηθούν τα παιδιά να κατανοήσουν την Αγγλική γλώσσα μέσα από το παιχνίδι.

Η αρμόδια επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Μαλεβιζίου, με τη συνεργασία των διευθύνσεων του 1ου και 2ου δημοτικού σχολείου Αγίας Μαρίνας, παραχώρησε τις αίθουσες των σχολείων για την πραγματοποίηση της δράσης.

Τον χώρο επισκέφτηκε σήμερα ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κ. Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Π. Περάκη και τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας επιτροπής εκπαίδευσης κ. Μ. Παπαδομανωλάκη.

Όποιοι γονείς – δημότες Μαλεβιζίου, ενδιαφέρονται για να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα, μπορούν να επισκέπτονται τα παραπάνω δημοτικά σχολεία και να ενημερώνονται από την υπεύθυνη του σχεδίου, κ. Σαμάνθα Πινακουλάκη καθημερινά από τις 9:00 έως τις 13:00.

Η λήξη του προγράμματος θα γίνει στις 15 Αυγούστου 2011

Τελευταία τροποποίηση:

Top