Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

ΕΡΓΑ

Προμήθεια Υλικών για την Επέκταση Δικτύου Ύδρευσης στην Περιοχή Αρμός της Αγίας Πελαγίας

Περιγραφή

Το έργο αφορά την επέκταση του δικτύου ύδρευσης στη περιοχή «Αρμός» της Αγίας Πελαγίας. Η οικιστική ανάπτυξη της περιοχής Αρμός στην Αγία Πελαγία έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της ζήτησης σε κατανάλωση πόσιμου νερού.

Για την κάλυψη της υδροδότησης της περιοχής θα πρέπει να γίνει επέκταση του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΜ από τα Συνεργεία της Υπηρεσίας.

Αναλυτική Περιγραφή

Το έργο αφορά την επέκταση του δικτύου ύδρευσης στη περιοχή «Αρμός» της Αγίας Πελαγίας. Η οικιστική ανάπτυξη της περιοχής Αρμός στην Αγία Πελαγία έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της ζήτησης σε κατανάλωση πόσιμου νερού. Για την κάλυψη της υδροδότησης της περιοχής θα πρέπει να γίνει επέκταση του δικτύου ύδρευσης.

Για την επέκταση του δικτύου ύδρευσης από τον οικισμό της Αγίας Πελαγίας που θα αποτελείται από αγωγό προσαγωγής μήκους 1200m διατομών Φ125 και Φ110 και δίκτυο διανομής νερού Φ90, μήκους 500m, ο οποίος υφίσταται στην αποθήκη της ΔΕΥΑΜ. Λόγω του μεγάλου μήκους του δικτύου προσαγωγής για την ασφάλεια και ορθή λειτουργία του δικτύου θα απαιτηθεί η τοποθέτηση ενός αεροεξαγωγού.

Top