Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

ΕΡΓΑ

Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων με Υπόγειο στο Πολεοδομικό Κέντρο Αμμουδίου

Περιγραφή

Το έργο αφορά σε ανέγερση ισόγειας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων με υπόγειο στο πολεοδομικό κέντρο του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Υπαλλήλων ΑΤΕ στον οικισμό Αμμουδίου. Σημαντικοί παράγοντες για το σχεδιασμό της αίθουσας υπήρξαν οι ανάγκες των κατοίκων της περιοχής σε συνάρτηση με τη χρήση του κτιρίου. Σε αυτό θα μπορούν να διοργανώνονται εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, σεμινάρια, μαθήματα, συγκεντρώσεις, συνέδρια και άλλες συναφείς δράσεις.

Αναλυτική Περιγραφή

Ο οικισμός του Αμμουδίου περιλαμβάνει 50 περίπου κατοικίες με συνολικό μόνιμο πληθυσμό που υπερβαίνουν τα 150 άτομα από όλες τις ηλικίες, ενώ το καλοκαίρι και τις γιορτές ο αριθμός αυτός αυξάνεται.
Σημαντικοί παράγοντες για το σχεδιασμό της αίθουσας υπήρξαν οι ανάγκες των κατοίκων της περιοχής σε συνάρτηση με τη χρήση του κτιρίου. Κύριος στόχος ήταν η εργονομία και η πολυλειτουργικότητα της αίθουσας.
Σε αυτό το χώρο θα μπορούν να διοργανώνονται εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, σεμινάρια, μαθήματα, συγκεντρώσεις, συνέδρια κ.α., με χωρητικότητα περίπου στα 60 άτομα.
Το κτίριο ακολουθεί τον Νέο οικοδομικό κανονισμό (ΚΕΝΑΚ, πρόσβαση ΑΜΕΑ).

 

Συλλογή Media

Top