Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

ΕΡΓΑ

Νέο Δίκτυο Ύδρευσης στην Περιοχή Μαχή της Τοπικής Κοινότητας Ροδιάς

Περιγραφή

Το έργο αφορά στην επέκταση του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή της Αγίας Φωτεινής. Πρόκειται για ένα έργο που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες στον οικισμό Μαχή, ενώ θα μπορεί να εξυπηρετήσει και μελλοντικές συνδέσεις καθώς πρόκειται για μία περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου με μεγάλη οικιστική ανάπτυξη. Στην περιοχή τοποθετήθηκε νέο δίκτυο μήκους περίπου 1100 μέτρων και το κόστος του έργου υλοποιήθηκε με ίδια έσοδα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου.

Αναλυτική Περιγραφή

Για την πραγματοποίηση αυτου του έργου η ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου έλαβε υπόψη τόσο την αύξηση της κατανάλωσης πόσιμου νερού λόγω της οικιστικής ανάπτυξης της περιοχή Μαχή της Κοινότητας Ροδιάς όσο και την αναγκαιότητα αντικατάστασης των ιδιωτικών δικτύων μεταφοράς για την υδροληψία των κατοίκων της περιοχής από σύστημα διανομής νερού (κολεκτέρ).
Με την επέκταση του δικτύου ύδρευσης καλύπτονται οι ανάγκες των κατοίκων της περιοχής Μαχή και είναι δυνατό να απομακρυνθούν τα ιδιωτικά δίκτυα κατά μήκος του δρόμου, επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό, καλύτερη διανομή του νερού με περιορισμό της σπατάλης λόγω διαρροών από τα ιδιωτικά δίκτυα.

Συλλογή Media

Top