Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

ΕΡΓΑ

Προμήθεια και Τοποθέτηση Συνθετικού Χλοοτάπητα στο Γήπεδο Κρουσώνα Δήμου Μαλεβιζίου

Περιγραφή

Το έργο αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Δήμου Μαλεβιζίου στον Κρουσώνα, συνολικής επιφάνειας αγωνιστικού χώρου 6.700 τ.μ.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται αρκετές δεκαετίες υποκαθιστώντας τον φυσικό χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου των γηπέδων ποδοσφαίρου. Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει γίνει δεκτός από την FIFA και κατ επέκταση από την ΕΠΟ, καθώς μπορεί σε μεγάλο βαθμό να προσομοιώσει στον φυσικό χλοοτάπητα.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, αποτελείται από νήματα πολυαιθυλενίου όμοια με φυσικό γρασίδι τα οποία συγκρατούνται σε μια ειδική βάση από μείγμα πολυπροπυλενίου και πολυεστέρα επενδυμένη με λάτεξ ή από μείγμα πολυπροπυλενίου και πολυουρεθάνης δυο συστατικών.

Αναλυτική Περιγραφή

Ο Δήμος Μαλεβιζίου στα πλαίσια της απαιτούμενης αναβάθμισης των υφισταμένων γηπέδων και συγκεκριμένα του γηπέδου ποδοσφαίρου στον Κρουσώνα, υλοποιεί την προμήθεια νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται αρκετές δεκαετίες υποκαθιστώντας τον φυσικό χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου των γηπέδων ποδοσφαίρου. Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει γίνει δεκτός από την FIFA και κατ επέκταση από την ΕΠΟ, καθώς μπορεί σε μεγάλο βαθμό να προσομοιώσει τον φυσικό χλοοτάπητα. Η τοποθέτηση και η χρήση του καλύπτει όλες τις περιπτώσεις στις οποίες η τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα να αντενδεικνύεται για λόγους όπως το υψηλό κόστος συντήρησης, η συνεχή και εντατική χρήση κ.α

Ο συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, αποτελείται από νήματα πολυαιθυλενίου όμοια με φυσικό γρασίδι τα οποία συγκρατούνται σε μια ειδική βάση από μείγμα πολυπροπυλενίου και πολυστέρα επενδυμένη με λάτεξ ή από μείγμα πολυπροπυλενίου και πολυουρεθάνης δυο συστατικών. Η επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου είναι 6.700τ.μ

Συλλογή Media

Top