Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ο Δήμος Μαλεβιζίου καλωσορίζει αύριο τους πρώτους χειμερινούς τουρίστες!

Ημέρα / Ώρα
07/02/2020
17:00 - 18:00

Τους πρώτους τουρίστες για τη χειμερινή περίοδο υποδέχεται αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου ο Δήμος Μαλεβιζίου. Με αφορμή την άφιξη του πρώτου γκρουπ χειμερινών τουριστών ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει προγραμματίσει δράση υποδοχής τους στο ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa (Αμμουδάρα) στις 5:00μ.μ.

Τους τουρίστες θα υποδεχτούν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, που θα βρίσκονται στο χώρο του ξενοδοχείου με υπηρεσιακά στελέχη της αρμόδιας Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

Η υποδοχή των τουριστών, που προέρχονται από  τη Γερμανία και τη Σουηδία, θα γίνει υπό τους ήχους της κρητικής λύρας, με το χορευτικό συγκρότημα της Σχολής Κρητικών Χορών «Μαρής». Οι τουρίστες θα έχουν, παράλληλα, τη δυνατότητα να γευτούν εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα, από τους Συλλόγους Γυναικών Μαράθου και Κρουσώνα.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου δίνει έμφαση στην ενδυνάμωση του χειμερινού τουρισμού, καθώς και στην ανάδειξη του Μαλεβιζίου ως προορισμού για όλο το χρόνο. Για το σκοπό αυτό σχεδιάζει ενέργειες ανάπτυξης ενός βιώσιμου τουριστικού μοντέλου, που θα προωθεί τη διασύνδεση του τουρισμού, με τον πρωτογενή τομέα και τον πολιτισμό, δίνοντας ώθηση και στην ενδοχώρα του Δήμου.

 

Δεν υπάρχει Χάρτης
Print
Top