Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Malevizi Festival

Malevizi Festival

Ημέρα / Ώρα
07/09/2023 - 09/09/2023
17:00 - 23:45

Malevizi Festival 07 / 08 και 09 Σεπτεμβρίου 2023

Πάμε να το ζήσουμε!

 Ήρθε επιτέλους η στιγμή της υλοποίησης ενός μεγάλου οράματος για το Μαλεβίζι.

Το Malevizi Festival βρίσκεται προ των πυλών! Είναι γεγονός! Το οραματιστήκαμε, το θελήσαμε, το κάνουμε πράξη όλοι μαζί!

Ένα γεμάτο τριήμερο περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Γάζι, στην πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη,  μπροστά στο Δημαρχείο στις 07 / 08 και 09 Σεπτεμβρίου 2023.

Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ θα έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε μια ποικιλία και πολυμορφία εμπειριών. Το Malevizi Festival φιλοδοξεί να επιδράσει σε όλες μας τις αισθήσεις και να γίνει θεσμός.

Καλούμαστε να γίνουμε όλες και όλοι κοινωνοί και μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής: Ενός μεγάλου μαλεβιζιώτικου συναρπαστικού ταξιδιού, στο τραγούδι και στον χορό, στον πολιτισμό της παραγωγής και της γεύσης, στα προϊόντα, στις ασχολίες των ανθρώπων, στην έμπνευση και στα τεχνουργήματα, στον χαρακτήρα που το Μαλεβίζι αντανακλά στον Κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας φτιάχνουμε, συμμετέχουμε στις δράσεις, δημιουργούμε, γευόμαστε, εκφραζόμαστε, γνωρίζουμε το Μαλεβίζι, τους ανθρώπους και τα δημιουργήματά τους και το βράδυ συνεχίζουμε με χορό και τραγούδι, με μεγάλες συναυλίες, γνωστούς καλλιτέχνες και αφιερώματα, σε μια ανεπανάληπτη γιορτή των αισθήσεων και των θετικών συναισθημάτων.

Την προσπάθεια του Δήμου Μαλεβιζίου στηρίζει η περιφέρεια Κρήτης και πλαισιώνει το Παγκρήτιο Κέντρο Πολιτισμού.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους χορηγούς του Malevizi Festival. Η είσοδος και τις τρεις ημέρες είναι ελεύθερη.

Μαζί διαμορφώνουμε θετικές εμπειρίες ζωής!

Γιατί το Malevizi Festival εκφράζει αυτό:

Τη ζωή, τον πολιτισμός μας, τα έργα μας!

Καλά να περάσουμε!

 

 

Δεν υπάρχει Χάρτης
Print
Top