Στη Σμύρνη θα βρεθεί η Χορωδία του Δήμου Μαλεβιζίου για μία ξεχωριστή συναυλία στην εκκλησία του Αγίου Βουκόλου – Δήμος Μαλεβιζίου

Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στη Σμύρνη θα βρεθεί η Χορωδία του Δήμου Μαλεβιζίου για μία ξεχωριστή συναυλία στην εκκλησία του Αγίου Βουκόλου

Πέμπτη, 24/10/2024

Η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου θα βρεθεί στη Σμύρνη της Τουρκίας την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, για μια μοναδική συναυλία, που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική εκκλησία του Αγίου Βουκόλου, προσφέροντας μια διαπολιτισμική μουσική βραδιά.

Στη συναυλία θα συμμετέχει και η καταξιωμένη ακαδημαϊκός και τραγουδίστρια Nesibe Özgül Turgay, η οποία, έχοντας οικογενειακές ρίζες από την Κρήτη, θα ενώσει τη φωνή της με τη Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου σε τραγούδια που έχουν αγαπηθεί τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον τουρκικό λαό. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια της Κρήτης, της Ελλάδας και της Τουρκίας, δημιουργώντας μια γέφυρα πολιτισμών και κοινής μουσικής παράδοσης.

Η εκδήλωση αποτελεί έναν φόρο τιμής στη διαχρονική σχέση των δύο λαών και στην ενότητα που μπορεί να φέρει η μουσική. Μέσα από τραγούδια που έχουν ρίζες βαθιές στους αιώνες, η συναυλία αποσκοπεί να αναδείξει τη δύναμη της μουσικής ως μέσο επικοινωνίας και συνύπαρξης, φέρνοντας στο προσκήνιο την κοινή πολιτιστική κληρονομιά.

Τη διεύθυνση της Δημοτικής Χορωδίας Μαλεβιζίου θα έχει η Εύα Κουτσογιαννάκη-Πιτσικάκη, προσφέροντας στο κοινό μια ξεχωριστή εμπειρία μελωδιών και συναισθημάτων.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 24/10/2024

Top