Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στις 19.15 σήμερα η έναρξη στο 2ο Malevizi Festival στο Γάζι

Παρασκευή, 06/09/2024

Στις 19.15 σήμερα θα ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή του πολιτισμού στο Μαλεβίζι, το 2ο Malevizi Festival με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα αλλά και δράσεις για μικρούς και μεγάλους.
Την έναρξη του Festival θα κάνουν οι Batala Creta με τα τύμπανα τους θα δώσουν ρυθμό και θα καλέσουν τον κόσμο, με την παρέλαση τους μέσα στο Γάζι, να συμμετέχει στη διοργάνωση.
Θα ακολουθήσει στη σκηνή του 2ου Malevizi Festival στην πλατεία Κατσαμάνη στο Γάζι, ο Παναγιώτης Σκουλάς ένας νέος τραγουδοποιός με καταγωγή από τα Ανώγεια που στην πολύχρονη παρουσία του στα μουσικά δρώμενα παντρεύει το λαούτο και την παραδοσιακή μουσική με τον σύγχρονο ήχο.
Η πρώτη μέρα του 2ου Malevizi Festival θα κλείσει με τη Ματούλα Ζαμάνη, από τις πιο αγαπημένες φωνές του έντεχνου τραγουδιού, η οποία θα παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που συνδυάζει παραδοσιακούς ήχους με σύγχρονα ακούσματα. Με την ιδιαίτερη φωνή της και την μοναδική σκηνική παρουσία της, η Ματούλα Ζαμάνη υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.
Το φετινό πρόγραμμα στο 2ο Malevizi Festival είναι εμπλουτισμένο με μια σειρά από παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης, από πολιτιστικούς συλλόγους, συλλόγους γυναικών και άλλους τοπικούς φορείς. Οι δράσεις αυτές θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τις παραδόσεις της περιοχής μας.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 06/09/2024

Top